Relatietherapie Almere

Relatietherapie bij Jacqueline Stet

In relatietherapie gaan in Almere is mogelijk bij psycholoog Jacqueline Stet.

Een relatie hebben is een van de mooiste en tegelijkertijd moeilijkste onderdelen van het leven. Een relatie kan je zoveel mooie dingen brengen. Van kleine dingen zoals een kus voordat je de deur uit gaat tot en met kinderen. Maar gaat het fout, en dreig je al die dingen te verliezen, dan kan je relatie veranderen van een zegen in een kwelling.

De eenzaamheid is erger met zijn twee

Je ontloopt elkaar. Je vermijdt bepaalde onderwerpen. En als jullie in gesprek komen lijkt het wel alsof elke keer hetzelfde riedeltje afgedraaid wordt. Het was ooit anders. Het was ooit zo mooi. Met zo veel liefde. Misschien is die liefde er nog wel, misschien niet.

Één ding is zeker: jullie verdienen beter en jullie liefde ook. Want je kunt het je nog herinneren dat het anders was. Jullie liefde was toch niet zomaar iets, en nu nog niet, want je bent hier. Dus je wilt het er niet bij laten zitten. Je wilt het veranderen. Alleen hoe? Je bent radeloos.

Werk met Relatietherapeuten Almere

Je hoeft het niet alleen te doen. Jullie draaien in cirkeltjes. Niet omdat jullie soms een scheidsrechter nodig hebben. Maar omdat een relatietherapeut jullie helpt de patronen te doorbreken, zodat jullie weer kunnen praten, open staan voor elkaars gevoelens, emoties, en wensen. Zodat jullie weer kunnen groeien, samen.

Herontdek jezelf en je partner

Je denkt dat je elkaar door en door kent. Dat je alles van elkaar weet. Maar dat is zeker niet zo; in reguliere therapie kunnen mensen erg geconfronteerd worden met wie ze zijn, in relatietherapie geldt dat dubbel. Het kan ook zo zijn dat één van jullie onuitgesproken psychische klachten heeft die zwaar op jullie relatie drukken maar nooit echt benoemd zijn.

Relatietherapie is wat dat betreft echt een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen.

Respectvol uit elkaar

Soms moet je er een punt achter zetten, ook dat is een proces dat aandacht verdient. Jullie hebben het leven intens gedeeld, die tijd samen verdient een respectvolle afsluiting op alle gebieden. Samen met Relatietherapie Almere kunnen jullie daarvoor zorgen.

Contact met Relatietherapie Almere

Heb je nog vragen of wil je weten of jouw hulpvraag kan worden ingevuld met relatietherapie in Almere? Bel voor een afspraak of stuur even een mailtje.