Therapie Almere

Laagdrempelig

Vanaf het moment dat je de praktijk instapt merk je dat de behandeling laagdrempelig is. Je zal je op je gemak voelen, het is een vriendelijke omgeving en in onze gesprekken zijn we helemaal gelijkwaardig.
Dat is van invloed op het succes van de behandeling en we vinden het zelf gewoon belangrijk dat je merkt dat we het helemaal samen gaan doen.

Therapie Almere: een goed gesprek

De eerste keer vertel je wat er speelt. Maar meer dan dat, je leert elkaar kennen. Niet alleen je klacht, maar ook de rest. Soms is het moeilijk onder woorden te brengen wat er speelt. We nemen daarom de tijd en waar nodig word je meteen geholpen om al een beetje bepaalde gevoelens en situaties te duiden.

Persoonlijk…

Veel cliënten waarderen de persoonlijke werkstijl. De aangesloten psychologen zijn betrokken en staan in behandeling dicht bij je. Je merkt het bij Therapie Almere aan de snelheid waarmee we tot de kern kunnen komen en het gevoel dat er iemand echt zijn of haar best voor je aan het doen is.

… én vanuit je kracht
Dat is ook zo; we doen onze best. Maar jij nog meer. De kern van de behandeling ben jij namelijk. Vanuit de doelen die je jezelf gesteld hebt gaan we op weg. En de route die we bewandelen is die van jouw talenten en kwaliteiten.

We ontwikkelen (of herontdekken) bij Therapie Almere de vaardigheden die je al in je hebt. Jij merkt dan ook dat je groeit. Wij stimuleren, houden je een spiegel voor, helpen je inzien wat vaste patronen zijn in je leven.

De sleutel: groeien

Zo groei je stap voor stap naar een nieuwe situatie. Maar dat niet alleen, je leert ondertussen veel van jezelf en wat je allemaal kunt. Daar heb je nog lang na de behandeling van Therapie Almere heel veel aan.

Kijk ook hier eens

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij ons. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Wil je meer weten over Therapie Almere? Bel of mail Psychologen Almere voor een afspraak.